Firefox 6 Mozilla leshon versionin me te fundit te browserit ne Beta **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Firefox 6 Mozilla leshon versionin me te fundit te browserit ne Beta

Fatjon Kaloci
16.8.11
16-08-2011 Nje nder versionet me te mira te browserve eshte lancuar sot per shkarkim. Keshtu Mozilla ka leshuar versionin Firefox 6 Beta pas projektit Aurora. Browseri i ri eshte me i shpejte se i pari, dhe per momentin deri sa ai te jete ne version te plote disa nder Adds-On te perdoruesve qe kane patur me pare nuk jane te azhornuara. Edhe ne kete dite sikunderse pritej shume perdorues kryesisht ne tregun amerikan kane nisur shkarkimet e para. Ne qershor 2011 Mozilla lancoi versionin 5.0 ndersa ne te ardhmen pritet edhe version 7. Gjithesesi
priten reagimet mbi versionin e ri, ndersa zera qe tani flasin se ky version nuk eshte edhe shume i shpejte nga sa pritej.
Ju po ndiqni Corovoda Blog on Line ne Facebook ne grupimin Corovoda on line