Forum **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Forum

Fatjon Kaloci
19.8.11
Ky Eshte Forumi me i ri i Corovoda On Line. Ne Bashkengjitje ju mund te komunikoni ne temat perkatese.  
FORUMI ONLINE
UDHEZIM: Aty ku lexoni, "New Topic" Ju mind te krijoni nje teme te re per diskutim (per shembull) "Kush eshte vendi me i bukur ne Shqiperi?" Sapo klikoni aty do tju kerkohet Emri, Subjekti dhe Mesazhi qe do te shkruani. Nese nuk doni qe te hapni nje teme por doni qe te merrni pjese ne temat e tjera qe jane krijuar klikoni aty ku lexon "Topics View" ku me pas do tju listohen temat e hapura per diskutim. Tek Opsioni "People" shihni se cilet ndodhen ne kete forum. Ne cep djathtas (siper) keni opsionet Login dhe Register. Kliko tek Register nese je per te paren here dhe shume shkurt as 1 minute ju do te jeni person i rregjistruar pasi plotesoni 4 kritere.
 Shenim: Temat Abuzuese, diskriminuese krahinore, etj nuk lejohen. Qendroni On Line Me Corovoda Blog

Corovoda On Line