Kengetarja akuzon Lady Gaga per plagjature. Kenga "Judas" sipas saj eshte e vjedhur **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Kengetarja akuzon Lady Gaga per plagjature. Kenga "Judas" sipas saj eshte e vjedhur

Fatjon Kaloci
6.8.11
Ne nje zhvillim te fundit nga ShowBiz, skrapari.net si gjithnje me lajmet me fresh, ne kete link i kushtohet nje kengetareje. Keshtu sipas lajmit Kengetarja Lady Gaga eshte denoncuar per Plagjature. Mbretereshen e Popit aktual Lady Gaga e ka akuzuar nje muzikante nga Chikago e njohur me emrin Rebecca Francescatti apo shkurt ne emrin e artit Rebecca F. Kjo e fundit hedh idene se Lady Gaga eshte inspiruar nga kenga e saj e quajtur Juda e publikuar ne 1999 qe ne ate kohe doli me Banden e saj The Memes. Se bashku me kengetaren Lady Gaga ajo ka akuzuar edhe shtepite diskografike si Interscope Records, dhe Universal Music. Po ashtu ajo ka akuzuar edhe persona te tjere. Keshtu sipas Francescatti disa pjese te kenges jane te sajat dhe ajo hedh idene se jane te ngjashme me hitin e Lady Gaga. Ajonese do te dale fituese me Vendimin e Gjykates se Chikagos se ciles i eshte drejtuar do te synoj nje pjese te mire te ardhurash qe jane marre nga kjo kenge. Eshte SHow Biz ne skrapari.net Portali me interaktiv lokal i lajmit Prej 1 korrik 2011 edhe radio online