Lind Rrjeti me i Ri Social rrjeti i ri i quajtur Heello kap ne 2 dite mbi 1 milion perdorues **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Lind Rrjeti me i Ri Social rrjeti i ri i quajtur Heello kap ne 2 dite mbi 1 milion perdorues

Fatjon Kaloci
14.8.11
Nje rrjet i ri social u shpernda menjehere dhe po merr fame ne fakt. Shume i ngjashem me rrjetin social Twitter madje vete themeluesi i sherbimit TwitPics qe perdor Twitter per perdoruesit e tij, mesa duket ky themelues ka kraijuar tashme rrjetin e ri social. Rrjeti i Quajtur Heello ne prononcim ne shqip sipas shenimit te krijuesve quhet Hajlo:::u eshte me i thjeshte sesa twitter. Por perdoruesit mund te bejne edhe lidhje me platformat Twitter dhe Facebook per te shperndare ato qe quhen Pings edhe me te tjere. Ne status ju mund te shkruani nje tekst me afro 140 karaktere madje te ngarkoni dhe foto. Sipas krijuesit Noah Everett rrjeti planifikon qe shume shpejt te inkludoj video dhe SMSsi dhe shume risi te tjera. Data e hapjes zyrtare ishte 10 gusht 2011 deri ne 12 gusht mbi 1 000 000 perdorues u perfshine ne rrjetin e ri social Heello. Per te qene pjese e tij ju duhet te shkoni ne adresen www.heello.com dhe te beni rregjistrimin teper te thjeshte. Ju po ndiqni Skrapari.net Ne Tech Time. Portali interaktiv lokal i Skraparit.