Mesuesit fillojne Shkollen. Kjo pritet pas dates 22 ne Corovode ndonse jozyrtarisht **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Mesuesit fillojne Shkollen. Kjo pritet pas dates 22 ne Corovode ndonse jozyrtarisht

Fatjon Kaloci
15.8.11
15-08-2011 Arsimtaret e Skraparit pritet te startojne procesin parapergatites te vitit te ri shkollor 2011 - 2012. Duke qene se java e dyte e Shtatorit do te jete fillimi i vitit shkollor te pakten sipas rregulloreve nje muaj me pare fillon procesi administrativ i punes. Por kjo ende nuk ka nisur zyrtarisht. Sipas raporteve mendohet te jete pas data 22 e gushtit e cila do te rikthej mesuesit ne shkolle. Realisht, ne tradicionin vendas shpesh
here muaji gusht eshte apatik persa i perket disa proceseve te punes. Kjo e kushtezuar edhe nga Festa Tradicionale e Pelegrineve Bektashi ne Malin e Tomorrit, nje ritual i pervitshem ky qe zhvillohet nga 19 deri ne 25 gusht. Me heret eshte cituar se priten ndryshime ne disa struktura ne arsim, por do te pritet mesa duket fillimi i shtatorit per me shume. Ne Corovode ekzistojne 3 shkolla nga te cilat vetem nje Shkolle e Mesme e Pergjithshme, si dhe 6 kopshte parashkollor
Corovoda ne Blog ne Corovoda On Line