Ne kampstrehimin e Gadafit Rebelet ne Libi gjejne nje album fotosh me Condolezza Rice **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Ne kampstrehimin e Gadafit Rebelet ne Libi gjejne nje album fotosh me Condolezza Rice

Fatjon Kaloci
25.8.11
Foto: Sergey Ponomarev/AP
25-08-2011 Nje pamje e vecante u shpernda oreve te pasdites nga mediat elektronike te kesaj te enjteje 25,, ndersa shfaqen ne foto disa rebele te cilet pas hyrjes qe bene ne kampstrehimin e Gadafit morren shume dokumenta dhe objekte te liderit ne ikje tashme. Fotoja i referohet dites se djeshme. Ne nje album ishin permbledhur disa foto te Ish-Sekretares se SHBA Condolezza Rice. Me heret ne vitin 2008 Rice shkoi ne Libi ne nje mision diplomatik te bashkesise nderkombetare. Mesa duket per admirimin ndaj saj, Gadaf i kishte dedikuar edhe kete album sic tregon fotoja ne fjale. Ne nje interviste te vitit 2007 Gadafi kishte shprehur "admirimin e tij" per Rice. Ju po ndiqni Corovoda On Line Blog