Nga Sot Blogu i ri Corovoda Online me sherbimet me bazike starton dhe Radio **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Nga Sot Blogu i ri Corovoda Online me sherbimet me bazike starton dhe Radio

Fatjon Kaloci
15.8.11
Nga kjo e hene 15 gusht 2011 ka startuar ne nje konfiguracion te ri i perceptuar si nje blog formati i vijueshmerise se grupit social Corovoda Online.
Ne adresarin e ri audienca do te kete mundesi te ndjeki zhvillimet me te fundit, nga lokaliteti yne, nga vendi, bota, zhvillimet e risive dhe shume surpriza te tjera. Gjithashtu ne brendine tone do te mundesohet edhe trasmetimi online i Skrapari Radio e cila trasmeton ne streaming prej ketij viti. Konfiguracioni i ri eshte perceptuar ne nje format me te thjeshte te mundshem dhe shume te reja te tjera jane ne vijim. Keshtu pra nga sot ne adresarin elektronik nga sot Bota ne Blog ne Corovoda On line