Pelegrinazhi Bektashi ne Kulmak te Skraparit u hap sot zyrtarisht **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Pelegrinazhi Bektashi ne Kulmak te Skraparit u hap sot zyrtarisht

Fatjon Kaloci
22.8.11
Eshte 22 gushti dhe dita zyrtare e Pelegrinazhit Bektashi ne Kulmak te Skraparit. Edhe sivjet me mijera besimtare dhe pelegrine kane mbushur prej dates 19 gusht 2011 vendin e shenjte prane Teqese se Abaz Ali ne Kulmak. Festa e pervitshme zgjat deri ne daten 25 gusht. Ne konatacionin tradicional 22 gushti quhet ceremonia zyrtare kjo edhe nga fakti se drejtues te larte te politikes shqipetare, dhe institucioneve kryesore ne Shqiperi vijne po kete dite. Sipas raporteve, nuk eshte rregjistruar asnje ngjarje negative ndersa vijon te mbetet problematik aksi Novaj - Kulmak per veshtiresine ne terren. Corovoda On Line sygjeron per kalim aksin Corovode - Gjerbe - Kulmak edhe perse me i gjate ne kohe udhetim por me i sigurte. Imazhi ne bashkengjitje 19-08-2011 Kortezi E.H Ju po ndiqni Corovoda On Line Blog