Publikohet Raporti Oslo eshte qyteti me i shtrenjte ne bote **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Publikohet Raporti Oslo eshte qyteti me i shtrenjte ne bote

Fatjon Kaloci
16.8.11
Ne nje raport qe publikohet cdo 3 vjet nga banka zviceriane, ne kete te marte 16 gusht 2011 eshte azhornuar raporti qe tregon sipas UBS se cilat jane qytetet me te shtrenjta ne bote. Studimi i pervitshem merr ne konsiderate 122 zera dhe sherbimesh ne 73 qytete te botes dhe me pas jep krahesimisht rezultatet mes tyre. Ne vendet e fundit te klasifikimit sipas raportit qe mund te shkarkohet ne formatin PDF ne faqen zyrtare shihet se jane Nju Delhi, Manila etj. Raporti i konceptuar ne sistem pikavarazhi tregon se qyteti me i shtrenjte ne bote eshte Oslo me 103 pike, i ndjekur nga Zurih me 100 dhe me pas Gjeneva me
98.5 pike.Parisi eshte renditur i 12-ti New Jork i 14-ti dhe Londra e 15ta, ndersa ne qytetet italiane Roma e 21ta figuron me e shtrenjte sesa Milano i radhitur i 33ti ne liste. Klasifikimi behet edhe persa i perket te ardhurave ne page. Ne vendin e pare rezulton Zyrih, ne vendin e 2te Gjeneva dhe ne te tretin Kopenhagen. Corovoda On Line ne imazh jep nje fragment te shkeputur nga raporti me i fundit i ngarkuar sot.
Eshte Blog Corovoda On Line - Ne Facebook ne grupin me emrin Corovoda On Line me me shume se 1000 anetare (antaresim me rregjisrim)