Studentet Polak krijojne "Tapetin Fluturues" Ata jane studente dizanji dhe sjellin... **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Studentet Polak krijojne "Tapetin Fluturues" Ata jane studente dizanji dhe sjellin...

Fatjon Kaloci
7.8.11
Ajo qe ne fakt duket ne dukje eshte nje tapet fluturues. Ne fakt eshte impresioni i cdo kujt qe kur sheh kete krijim le te kuptosh sikur tapeti vertet po fluturon. Permes nje sistemi pasqyrash krijimi me i ri i disa studenteve polak eshte quajtur Tapeti Fluturues pasi duket sikur nje qilim vertet fluturon. Vepra eshte krijuar nga dy studente polake te artit te dizanj Justyna Szmczak dhe Kamil Laszuk qe jetojne ne qytetin e Wroclaw ne Poloni. Imazhi u shpernda ne rrjet permes Barcroft Media. Fale sistemit te pasqyrave tapeti duket realisht sikur fluturon. Ju po ndiqni Oops ne Skrapari.net Portali i lajmit me interaktiv Lokal. Vijoni te na ndiqni.