Videoja e Rralle Ngarkohet pak me pare Videoja ne YouTube Brenda nje Tuneli ne Tripoli **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Videoja e Rralle Ngarkohet pak me pare Videoja ne YouTube Brenda nje Tuneli ne Tripoli

Fatjon Kaloci
25.8.11
pamje nga video Corovoda On Line
25-08-2011 Gjithnje ne koherence me zhvillimet me te fundit Agjensia Associated Press permes reporterve te saj hyri ne ate qe mendohej nje tunel sekret qe ndodhej ne Tripoli dhe qe ishte pjese e kampstrehimit te Muamar Gadafi. Ne video jepet nje pamje e plote e asaj se cfare ndodhej ne tunelin e nendheshem te ish Liderit Libian, tregohen pajisje llogjistike, nje central i fshehte telefonik etj. Corovoda On Line jua propozon ne bashkengjitje kete filmim.

Ju Po ndiqni Corovoda On Line