11 te plagosur ne nje aksident ne avion ndersa ulej. Tv Iranian thote se nje prej te lenduarve nje Politikan **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

11 te plagosur ne nje aksident ne avion ndersa ulej. Tv Iranian thote se nje prej te lenduarve nje Politikan

Fatjon Kaloci
4.9.11
04-09-2011 Nje aksident u raportua ne median shteterore ne Iran, sipas se ciles nje avion me 230 pasagjere u perfshi nga paniku ndersa po ulej ne piste. Nje nga Gomat e avionit u ca, dhe shume persoan u lenduan. Me se shumti 11 jane ata qe kane lendime me te medha. Mes te plagosurve Tv Iranian thote se ishte edhe nje politikan konservator iranian i njohur si Mohsen Rezaei, Ngjarja sipas medias ndodhi ne Mashad Airport.
Corovoda On Line