Amerikani behet i famshem Video Gag Intervista rreth aksidentit **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Amerikani behet i famshem Video Gag Intervista rreth aksidentit

Fatjon Kaloci
22.9.11
22-09-2011 Nje shtetas amerikan i quajtur George Lindell fitoi mjaft sukses gjate nje reportazhi qe kanali Fox tha ku George merret ne interviste menjehere pas nje aksidenti. Ndersa shihnin lajmet shume amerikane u befasuan kur shihnin menyren e te shpjeguarit te rrethanave te aksidentit automobilistik qe ndodhi ne Phoenix Arizona kur George po jepte intervisten. Ngjarja ndodhi rreth nje jave me pare dhe video lajmi i cuditshem i gjesteve dhe mimikave u hodh ne disa version ne rrjete te ndryshme video ne internet sapo kanali Fox 10 kishte trasmetuar rubriken. Ne videon bashkengjitur Corovoda On Line ju propozon intervisten ne bashkengjitje.

Corovoda On Line