Artisti Korean realizon fustanin me te madh ne Bote **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Artisti Korean realizon fustanin me te madh ne Bote

Fatjon Kaloci
21.9.11
21-09-2011 Nje artist korean realizoi dje e marte 20 shtator 2011 nje instalacion teper gjigand te asaj cfare ne instalacion u quajt RedDress. Nje fustan gjigand prej afro 550 metra katror do te jete gati per tu shfaqur ne publik fundjaven londineze. Per t'u realizuar krijimi artisti korean Aamu Song sallen e York Hall ku nje fustan i kuq ne stilin klasik do te qendroj deri ne fundjave. Qe nje modele ta veshi fustanin ajo duhet te futet poshte palave te tij gjigande dhe me pas permes nje pale shkalleve ne nje pod arrin te vishet. Fustani (si veshje e modeles) ka nje diameter prej 20 metra ndersa ne palte e tij gjigande mund te mbulohen deri ne 238 persona.
Corovoda On Line