Edhe per Shqiperine Tashme aktiv rrjeti Social Google Plus **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Edhe per Shqiperine Tashme aktiv rrjeti Social Google Plus

Fatjon Kaloci
20.9.11
20-09-2011 Eshte lancuar sot pas afro 3 muaj sherbim te kufizuar perdorimi rrjeti me i ri social Google +. Sherbimi eshte tashme i mundshem per cdo perdorues te Google, ndersa era e rrjeteve sociale tashme nuk do te kete vetem emrat Facebook apo Twitter dhe te tjere. Ju mund te ftoni ne Google Plus miqte tuaj nga llogarite e emaileve Hotmail, Yahoo dhe normalisht Gmail. Ata mund ti kategorizoni ne Circles (Rrethe Shoqerore, Familjare, Ndjekes etj. Ne sherbim tashme me te prekshme Lojerat, Chat e shume funksione te tjera si postimi i fotove, videove etj. Nga sot starton keshtu edhe nje tjeter udhe komunikimi elektronik.Per te shkuar me shpejt ne rrjetin e ri Social mjafton te klikoni ketuEshte Tech Time ne Corovoda on Line