Gazeta Tema On Line websiti ne Hosting shkeputet Mijera Klikime **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Gazeta Tema On Line websiti ne Hosting shkeputet Mijera Klikime

Fatjon Kaloci
22.9.11
22-09-2011 Pak pas ores 14:35 minuta te se enjtes sipas disa raporteve u sinjalizua se Websiti i gazetatema.net nuk po finksiononte. Tema prej kohesh eshte shnderruar tashme ne websitin me te klikuar ne internet per shqipetaret. I njohur per nje qendrim kritik ndaj qeverise por jo vetem ndaj saj faqja kurajoze eshte shnderruar ne blog te vertete interaktiv per shqipetaret ndersa duket se linja editoriale perkon me afer shijes se audiences shqipetare ne internet. Versioni online i Tema renditet i 15ti ne gjithe audiencen shipetare ne mijera faqe ne internet. Ne nje foto web te pak casteve me pare mediatiku elektronik ndersa shpesh tregon probleme ne konfigurim ne error 404 ku thuhet se per shkak te mbiklikimeve faqja nuk eshte e disponueshme dhe ftohen te provojne perseri me vone klikuesit, faqja jepte nje konfigurim ndryshe duke treguar Padisponueshmerine e momentit nga Hosting qe shperndajne sinjalin. Besohet se shkeputja e sinjalit te kete ardhur nga mbingarkimet ne rrjet ndonse prej pak minutash qarkulluan zera (jo te verifikueshem) per hackerim te saj. Kjo e fundit per momentin mbetet nje hipoteze e paket per vertetesi, ndersa me se shumti eshte hosting sherbimi qe shfaq probleme. Ne bashkengjitje nje prej imazheve qe u paraqiten sapo klikojne linkun gazetatema.net i marre ne oren 15:10 kete te enjte 22 shtator 2011
Corovoda On Line