Gazsjellesi: Kompania gjate kesaj jave takon Qarkun Berat **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Gazsjellesi: Kompania gjate kesaj jave takon Qarkun Berat

Fatjon Kaloci
18.9.11
18-09-2011 Ne nje njoftim te bere me heret Kjo jave pritet te sjelle takime ne Qarkun Berat me disa nder drejtuesit lokal te Skraparit dhe Beratit me perfaqesuesit e kompanise TAP. Trans Adriatic Pipeline do te jete ne kete faze me takimet drejtuesit lokal per ecurine dhe prezantimin e fazes aktuale te projektit. Sipas ketij te fundit (sikunderse ne arkiven tone kemi shkruar edhe me pare) gazsjellesi do te kaloj ne disa fshatra ne Skrapar. Nje nder fazat e rendesishme te punes ne lokalitetin tone i perket ndertimit te nje tuneli afro 7 kilometra ne afersi te Potomit. Po ashtu projekti mendohet se do te nis pas veres se 2012 ne hapa konkrete. I pari ne lajmin lokal Corovoda On line Blog