Irani serisht problematik. Gjyqesori tha Nuk ka vendim lirimi. Ahmedinajad tha se do lirohen 2 alpinistet amerikan **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Irani serisht problematik. Gjyqesori tha Nuk ka vendim lirimi. Ahmedinajad tha se do lirohen 2 alpinistet amerikan

Fatjon Kaloci
14.9.11
14-09-2011 Gjykata Iraniane tha kete te merkure se nuk ka nje vendim per lirimin e dy amerikanve qe jane tashme prej kohesh duke vuajtur denimin ne Iran. Te akuzuar per Spiunim, nje dite me pare Presidenti i Iranit Mahmod Ahmedinajad tha se 2 amerikanet do lirohen shume shpejt. Ne Faqen e Internetit te Gjykates Iraniane thuhej se do te duhet te presin vetem vendimin e gjyqesorit per lirimin apo jo te dy amerikaneve, dhe jo nga zera te tjera. Ahmedinajad tha dje per Washington Post se do te liroj shume shpejt Shane Nauer dhe Josh Fattal. Pak sekonda me pare ne nje Breaking News Fox Channel tha se nje avion nga Omani do te niset per te marre 2 amerikanet.
Ju po ndiqni Corovoda On Line Blog Imazhi Kortezi Fox News