Kanionet e Osumit Rai 3 se shpejti nje dokumentar mbi to **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Kanionet e Osumit Rai 3 se shpejti nje dokumentar mbi to

Fatjon Kaloci
16.9.11
16-09-2011 Ne programacionit e redaksionalit "Alle Falde di Kilimangiaro" nje format televiziv kushtuar natures qe transmetohet ne kanalin e 3te shteteror italian, ne ketet sezon te ri mendohet se do ti dedikohet Kanioneve te Lumit Osum, nje nder arsyet primare te vizitoreve dhe turisteve te shumte qe prekin Corovoden. Pak dite me pare nje ekip televiziv i ketij formati hulumtoi ne brendine e kanioneve te Lumit Osum pamjet e rralla nga bukuria natyrore e Skraparit. Zyrtarisht formati televiziv "Alle falde di Kilimangiaro" i prezantuar nga Licia Collo per kete sezon televiziv do te startoj ne daten 2 tetor 2011 ne skermin Rai Tre dhe per cdo jave do jete ne intervalin e tij periodik cdo te diele ne oren 15:00. Nuk dihet se kur do te trasmetohet nje raport mbi kanionet por besohet se kjo do ti perkase gjasave te edicionit te pare ose te dyte te tij.
Corovoda On Line Blog