Legjenda Freddie Mercury 65 vjet nga Lindja e Ikones **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Legjenda Freddie Mercury 65 vjet nga Lindja e Ikones

Fatjon Kaloci
5.9.11
05-09-2011 E pikerisht sot ne 5 shtator 2011 behen 65 vjet nga Lindja e kengetarit  Freddie Mercury. Britaniku lider i Queen, ne fakt lindi ne Zanzibar ku u njoh si britaniku i Azise. Shkroi 10 nga 17 Hitet me te medha te Grupit Queen ndersa me e preferuara ne Shqipfolsit do te ishte "We are the Champions". Ne shume klasifikime boterore kenget e tij do te ishin ne Top Lista. Pervec Queen Ai publikoi dhe 2 albume solo. Ne mbremjen e 24 nentorit 1991 ai do te shuante nje legjende ndersa diagnoza pneumoni bronkiale shkaktuar nga Aids. Ndersa Sot rotori i Kerkimit Google ne opsionin Doodle vendosi Nje memo kushtuar Freddie Mercury si ne videon bashkengjitur.

Corovoda On Line