Mister ne Politiken Lokale ne Corovode Takim politik do jete "misterioz" **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Mister ne Politiken Lokale ne Corovode Takim politik do jete "misterioz"

Fatjon Kaloci
25.9.11
25-09-2011 Nje takim misterioz sipas te gjitha gjasave mendohet te zhvillohet ne javen e pare te tetorit 2011 ne Corovode. Raporte teper konfidenciale per Corovoda On Line cituan se disa nder eksponentet e larte te politikes qendrore dhe lokale ne javen e pare te tetorit 2011 do te organizojne nje takim mes tyre. Ne pamje te pare takimi mendohet se po behet me rastin e 5 muajve nga suksesi i arritur ne zgjedhjet e 8 majit 2011 por misteri do te vijoj pasi gjasat per disa takime dhe biseda informale me disa perfaqesues te spektrit tjeter politik do te bejne qe te parathuhet per te paren here nje levizje politike me karakter kombetar. Ne axhende jane menduar edhe detajet me te vogla qe asgje te mos kuptohet drejteperdrejte, por afrimiteti me disa drejtues te ardhur me se fundmi ne nje subjekt politik pritet te jape nje tjeter forme duke u bere me te rendesishem sesa strukturat e meparshme. Ne taktike kjo forme do te perdoret per te adresuar "te keqinjte" ne syte e komunitetit dhe per ti lene ata "si fajtore" ndersa parapritja e nje veprimi te ardhshem do te spostoj komunitetin prej tyre per te perqafuar levizjen e re. Gjithcka mbetet per t'u pare me tej ndersa raporti konfirmon daten e takimit si dhe shume detaje te tjera, qe sipas tij do te ndodhin ne Corovoden e muajit tetor.
Corovoda On Line