Mjeti devijon nga Rruga ne Corovode Asnje lendim **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Mjeti devijon nga Rruga ne Corovode Asnje lendim

Fatjon Kaloci
4.9.11
04-09-2011 Nje mjet devijoi nga rruga pak pas ores 14:00 te kesaj te diele ne afersi te nje segmenti rrugor prane lagjes 2 dhjetori ne Corovode. Nje difekt ne sistemet drejtuese te mjetit mendohet si shkak i ngjarjes. Vetem drejtuesi i mjetit ndodhej ne makinen ne fjale. Ndryshe nga sa komentet dhe raportetet qe erdhen ne inboks ne redaksine tone, ne pritem saktesimin e informacionit dhe ne fakt nuk kishte ndonje dem apo lendim ne njerez. Incidenti u rregjistrua ne nje pjese te rrezikshme ne fakt per te gjithe drejtuesit e mjeteve nje zone qe ne zhargonin vendas quhet Kthesa e 2 Dhjetorit.
Corovoda On Line