Operacioni: Femijes kinez 1 vjec i hiqet karikuesi i celularit nga Koka **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Operacioni: Femijes kinez 1 vjec i hiqet karikuesi i celularit nga Koka

Fatjon Kaloci
27.9.11
27-09-2011 Nje operacion i gjate me teper se 4 ore u realizua ne Kine pasi nje bebe vetem 1 vjec u rrezua nga krevati dhe pjesa e pasme e kokes i ra ne kunjat metalike te karikuesit te celularit duke depertuar ne brendi te kafkes. Mjeket Kinez arriten qe te hiqnin me sukses elementet metalike nga koka e imet e femijes. Operacioni u krye ne spitalin e Quingyuan, ndersa u krye ne 20 shtator 2011. Pas rastit kirurgu Lu Guofeng u shpreh se ishte rasti i pare qe i kish ndodhur nje pacient i tille. Imazhi ne bashkengjitje jep nje imazh nga prag operacioni i kryer.
Corovoda On Line