Panairi Lokal Agro Ne 8 tetor Ne Corovode **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Panairi Lokal Agro Ne 8 tetor Ne Corovode

Fatjon Kaloci
25.9.11
25-09-2011 Per te paren here ne tradicionalin e se perditshmeve te pas 90'es ne Corovode ne 8 tetor do te organizohet nje panair lokal. Eventi i menduar per zhvillim te shtunen e 8 tetori 2011 do te synoj te bej nje prezantim te produkteve dhe shebimeve agro te lokalitetit te Skraparit. Sipas pritshmerise mendohet se eventi do te zhvillohet gjate oreve te paradites ne qendren urbane te Corovodes, ne sheshin Riza Cerova por kjo nuk konfirmohet zyrtarisht. Lajmi u mesua ne mesjaven qe lame pas ndersa do te zhvillohet ne nje dite tradicionale te Pazarit te madh ne Corovode ku shume prodhues dhe tregetare te lokaliteteve fqinje qytezes se vogel do te jene edhe ata protagoniste te ketij eventi risi ne Corovode.
Corovoda On line