Pas Policise kalojne ushtaraket ne sistemin 8 oraresh **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Pas Policise kalojne ushtaraket ne sistemin 8 oraresh

Fatjon Kaloci
16.9.11
16-09-2011 Shume shpejt pritet qe punonjesit ne Varesi te Ministrise se Mbrojtes qe operojne ne Skrapar te kalojne ne nje ndryshim organizativ te punes. Sipas raporteve mendohet se Ushtaret profesional, dhe punonjesit e tjere drejtues nen Uniformat e Gjelbra te Ushtrise do te kalojne ne nje sistem 8 oraresh pune. Tradicionalisht me pare sherbimet i referoheshin nje sistemi 24 oresh i shoqeruar me pas me dite pushim dhe serisht alternim. E si cdo gje e re, edhe kjo e fundit ka sjelle komente ne mjedise te ndryshme ne Corovode sapo u mesua mbi pritshmerine. Me heret kane qene punonjesit e rendit ata qe ndoqen nje linje te tille funksionimi. Duhet theksuar se keto ndryshime nuk jane lokale por kryesisht pjese te strategjive rajonale apo shteterore.
Corovoda On Line Blog