Perplasen 2 avione ushtarake. Tre Pilote te deklaruar te Humbur **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Perplasen 2 avione ushtarake. Tre Pilote te deklaruar te Humbur

Fatjon Kaloci
14.9.11
14-09-2011 Dy avione ushtarake me tre pilot gjithesej u perplasen ne mbremjen e se martes prane nje zone teper malore ne qarkun e Yilan, ne Tajvan. Autoritetet tajvaneze ushtarake e bene te ditur sot lajmin ndersa cituan se aksidenti i mbremjes te se martes solli qe pak pas ores 21:39 te zhdukej befas nga radaret. Eshte i paqarte shkaku i rrezimit te dy avioneve, ndersa gjithcka do ti nenshtrohet nje hetimi. Sipas personave qe moren pjese ne grupet e kerkim shpetimit banoret brane kishin degjuar nje shperthim ne momentet e mbremjes te se martes. Per gjetjen e piloteve jane vene ne kerkime edhe grupe ushtarake. Avionet ishin te tipit F-5F dhe RF-5E
Corovoda On Line Blog.