Piktori i Cuditshem ka vizatuar deri tani 7 500 piktura Si penel perdor Penisin **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Piktori i Cuditshem ka vizatuar deri tani 7 500 piktura Si penel perdor Penisin

Fatjon Kaloci
15.9.11
15-09-2011 Ka rritur te pikturoj deri me tani afro 7 500 piktura te ndryshme. Artisti australian Tim Patch i njohur me pseudonimin "Pricasso", ka cituar se ka arritur te bej deri tani 7 500 piktura vetem duke perdorur organin gjenital mashkullor ne vend te penelit. Artisti ne nje interviste te dhene dje citon se per nje pikture ai merr afro 25 dollare por se te tjera te ardhura i vijne edhe nga organizatoret e panaireve te cilet e ftojne ate. Ai citon edhe nje prej momenteve te turpshme, ku ne nje panair ku ai po pikturonte me penisin e tij, nje person ne gjendje te dehur i kapi penisin dhe filloi te pikturonte me te. Bote cudirash e...
Eshte Corovoda On Line ne Lajmin e Rralle (Imazhi AFP)