Policet e Qarkut Berat: Vetem 6 kapin mbi 60 pike ne test grade me shkrim **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Policet e Qarkut Berat: Vetem 6 kapin mbi 60 pike ne test grade me shkrim

Fatjon Kaloci
22.9.11
22-09-2011 Vetem pak punonjes policie ne gjithe qarkun Berat kapen pak dite me pare mbi 60 pike ne testimin me shkrim per graden Kryeinspektor. Kjo ishte vetem faza e pare e nje testimi kualifikues i cili do tu mundesoj vetem 84 fituesve ne gjithe vendin mundesine per rritje ne grade. Pas kesaj faze nje test me goje do te jete per ata qe superuan testimin e pare gjithesej 307 por do te kaloj ne sita te tjera testesh. Testimi u realizua ne 20 shtator 2011 dhe ne te moren pjese 644 punonjes policie me deshiren per te mbajtur graden "Kryeinspektor Policie". Ne gjithe qarkun Berat sipas nje burimi u citua se afro 6 ishin emrat qe kaluan ne mbi 60 pike. Pas fazave te tjera dhe daljes se listes perfundimtare fituesit do te t'i nenshtrohen nje trajnimi kualifikues.
Corovoda On Line