Promemorie: Corovoda ne 1 vjetorin e ndarjes nga jeta te ish-kryebashkiakut **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Promemorie: Corovoda ne 1 vjetorin e ndarjes nga jeta te ish-kryebashkiakut

Fatjon Kaloci
25.9.11
25-09-2011 Kete te hene 26 shtator 2011 ne promemorie behet 1 vit nga ndarja nga jeta e ish Kryetarit te Bashkise Corovode z.Lefter Lame. Ndersa nje vit me pare pas nje semundje te rende shendetesore do te ndahej nga jeta Lame, do te ishte qytetari i pare ne Corovoden e pas zgjedhjeve lokale 2007 dhe do te mbante kete funksion deri ne 2010. Pas vdekjes, vleresime per figuren dhe personalitetin e tij, do te akordoheshin nga instanca lokale dhe qendrore. Njeheresh nje nder emrat e sipermarrjes private, ai do te ishte edhe nje biznesmen i njohur jo vetem ne Shqiperi. Ndarja e parakohshme nga jeta ne 26 shtator 2010 do te sillte mesazhet e rastit nga strukturat me te larta shteterore ne Shqiperi, si nga Presidenti i Shqiperise, Kryeministri dhe shume qarqe te tjera administrative.
Corovoda On Line