Rregjistrimi: Zhgenjen Skrapari me disa emra qe do te jene Anketues **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Rregjistrimi: Zhgenjen Skrapari me disa emra qe do te jene Anketues

Fatjon Kaloci
27.9.11
27-09-2011 Nisja ne ditet e para te procesit te rregjistrimit ne Skrapar citohet te kete lindur me nje proces zhgenjimi. Raporte konfidenciale nga autoritete zyrtare shprehen zhgenjim per disa nga emrat te cilet do te merren me kete proces ne terren ne Skrapar. Zhgenjimi mendohet te kete ardhur per disa prej personave qe do te merren me kete proces pasi sipas burimit ne disa prej tyre (kryesisht fshatra e komuna) te zgjedhurit per kete anketim nuk dine te shkruajne. Per te kaluar ne anen statistikore, ne Skrapar ne 2 bashkite dhe 8 komunat per kete proces burimi sakteson se do te impenjohen perkatesisht Ne Bashkine Corovode: 17 persona, Ne Bashkine Polican 16 persona, Ne Komunen Qender 18 persona, Ne Komunen Cepan 13 persona, Ne Komunat Vendreshe dhe Zhepe nga 11 per secilen, Ne Komunen Gjerbes 10 persona, Ne Komunen Bogove 8 persona, ne Komunen Leshnje dhe ate Potom nga 6 persona per secilen.
Corovoda On line