Rreshjet, Temperaturat, Dritat dhe sinjali Tv "Bien" ne Corovode **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Rreshjet, Temperaturat, Dritat dhe sinjali Tv "Bien" ne Corovode

Fatjon Kaloci
20.9.11
Pamje Satelitore ora 16:00 20-09-2011
Corovoda on line
20-09-2011 Kjo e marte e 20te e shtatorit gjate gjithe dites ka sjelle nje dite tradicionale te dimrave pas 90-s ne Corovode. Gjate gjithe dites rreshjet nuk kane ndalur duke paralajmeruar disi nje sezon vjeshte te ngarkuar. Sipas te dhenave te sherbimeve meteorologjike deri mengjesin e se merkures do te shoqerohemi nga rreshje ndersa pas saj diell dhe vranesira por pa fenomene rreshjesh kjo deri ne fundjave. Ne oren 16:00 temperaturat maksimale dhe minimale u barazuan ne Corovode ne 19grade. Rreshjet priten te jene me intesive te shoqeruara me shkreptima pas ores 18:30 e deri ne oren 23:00. Sasia me e madhe ditore e shiut do te rregjistrohet ne oren 19:00 me 2.98mm. Rreshjet do te vijojne te jene me te pakta pas mesnate deri ne oren 03:00 te se merkures per te rifilluar pas ores 11:00
Ne Corovode per disa ore pati mungese te energjise elektrike, dhe sinjali televiziv mungoi. Po ashtu edhe sherbimet internet paten probleme
Corovoda On Line