Scoop: Ne stadiumin "Qemal Stafa" Flamuri Shqipetar me koke poshte Ja Imazhi **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Scoop: Ne stadiumin "Qemal Stafa" Flamuri Shqipetar me koke poshte Ja Imazhi

Fatjon Kaloci
1.9.11
01-09-2011 Nje foto vertet me polemika ka qarkulluar me se fundmi ne internet e cila jep Stadiumin "Qemal Stafa" ndersa ne te valevitet Flamuri Shqipetar por me shqiponje me koke poshte. Imazhi u publikua ne nje grupim ne rrjetin social Facebook te quajtur Jeta  eshte Qejf  duke treguar Flamurin Kombetar ndersa qendron mes dy flamujve te Bardhe. Imazhi po behet ne keto caste i klikueshem ne internet dhe shume komentues shfaqin indinjate, gjithesesi dallohet qe mund te jete bere nga pakujdesia por vemendja ndaj simbolikave shteterore dhe kombetare eshte E para ne Cdo event qe duhet respektuar. Imazhi Ne bashkengjitje i referohet Lajmit.
Ju po ndiqni Corovoda On Line