Serisht Gadafi ne nje mesazh Audio ne tv AL Rai. "Nuk jemi Gra! Luftoni dhe pa degjuar zerin tim" **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Serisht Gadafi ne nje mesazh Audio ne tv AL Rai. "Nuk jemi Gra! Luftoni dhe pa degjuar zerin tim"

Fatjon Kaloci
1.9.11
01-09-2011 Nje tjeter mesazh audio u dha nga tashme "misteriozi" Muamar Gadafi. Keshtu Sot kete te enjte 1 shtator 2011 Rrjeti Televiziv Al Rai publikoi nje mesazh Audio te Gadafit drejtuar Tribuve. ''Tribute' e Bani Walid dhe Sirte jane te armatosura dhe eshte e pamundur qe ti mposhtin''. Tha keshtu Muammar Gheddafi ne mesazhin audio te trasmetuar nga televisioni sirian al Rai. ''BEJENI LIBINE HEKUR DHE ZJARR - vijoi duke thene ish diktatori -. VAZHDONI TE LUFTONI EDHE NESE NUK E DEGJONI ZERIN TIM... NUK DO DOREZOHEMI KURRE, NUK JEMI GRA''. perfundoi mesazhi audio i transmetuar 30 minuta me pare ndersa ora lokale ne keto caste ne Corovode shenon 17:02. Ju po ndiqni Corovoda On Line