Shperthim ne Bazen Nukleare ne France te pakten 1 i vdekur. Nuk ka rrjedhje radioaktivitet **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Shperthim ne Bazen Nukleare ne France te pakten 1 i vdekur. Nuk ka rrjedhje radioaktivitet

Fatjon Kaloci
12.9.11
12-09-2011 Nje person mbeti i vdekur ne nje shperthim qe ndodhi ne nje platacion berthamor ne France, ne afersi te Marcoule ne jug te Frances. Agjencia e Sigurise Kombetare Berthamore Franceze tha se nuk ka rrjedhje radioaktiviteti. Sipas Reuters Impianti perdoret per shkrirje te mbetjeve berthamore dhe se nuk ka reaktore ne te. Shperthimi mendohet te kete ardhur nga nje furre e ndodhur ne impiant. Sic e ndoqet edhe ne Breaking News rreth 1 ore me pare per cdo te re do te jemi ne Live Update
Corovoda On Line