Skrap ne Skrapar Asnje firme e licensuar per kete proces **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Skrap ne Skrapar Asnje firme e licensuar per kete proces

Fatjon Kaloci
29.9.11
29-09-2011 Nga pusetat tek hekurishtet, madje tenxhere dhe kusi nuk i shpetojne vjedhjeve ne prag shtepite perdhese ne Corovode. Ngjarje te cilat nuk rregjistrohen apo nuk denoncohen mbeten prelud i kesaj stine vjeshte ne Corovode ndersa hekurmbledhesit e panjohur shesin keto produkte me cmime te ndryshme ne Corovode. Alarmi ne fakt i perket disa viteve radhazi ndersa ende nuk kuptohet sesi firma apo individe grumbullojne kundrejt shkembimit te parave mallra te tille. Raportet citojne se nuk ka asnje firme te licensuar per kete aktivitet ndersa mendohet se gjithcka operohet ne evazion apo permes perdorimit te licensave me tip aktiviteti tjeter. Raporte cituan me heret ne kete shtator per ndalim te disa mjeteve qe vinin nga Skrapari ne Lushnje ndersa ne mjet gjendeshin materiale te hekurta qe trasportoheshin per Skrap. Nuk dihet nese investigimet do te kalojne ne shkalle te tjera por problematika sociale mbetet ne Corovode ndersa siguria ne komunitet per materiale te tilla qe shume familjare disponojne mbetet e ulet nga frika e vjedhjeve te ketyre materialeve e qe me pas shiten per Skrap.
Corovoda On Line