Studimet e Larta: Publikohet lista perfundimtare e fituesve dhe piket minimum **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Studimet e Larta: Publikohet lista perfundimtare e fituesve dhe piket minimum

Fatjon Kaloci
22.9.11
22-09-2011 Eshte publikuar sot ne pasditen e vone lista perfundimtare e kandidateve fitues per Universitetet Shqipetare. Corovoda On Line ju ofron ne bashkengjitje listen e plote te Fituesve (ne bashkengjitjen Nr.1) si dhe Piket minimum qe duheshin per fakultetet respektive (ne bashkengjitjen Nr.2). Bar Kodet respektive do tu vijne ne ndihme te pas 25 shtatorit 2011 ku fituesit do te rregjistrohen ne sekretarite perkatese. Nga kjo liste e dyte me te favorizuar jane studentet qe preferencen e larta (ne numer formular) nuk e kishin kapur dot duke u thene mundesi per nje spostim te mundshem.
Bashkengjitja Numer 1 (COROVODA ON LINE - LISTA PERFUNDIMTARE E FITUESVE NE UNIVERSITETE)
Bashkengjitja Numer 2 (COROVODA ON LINE - PIKET MINIMUM TE FITUESIT PAS FAZES SE DYTE)
Corovoda On Line