Tone te ashpra ne 9 vjecaren Kahreman Ylli ne Corovode **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Tone te ashpra ne 9 vjecaren Kahreman Ylli ne Corovode

Fatjon Kaloci
27.9.11
27-09-2011 Sipas nje raporti nje video via mobile e rregjistruar paraditen e sotme (e padisponueshme per ne) tregoi per pak caste polemika mes nje grup mesuesish dhe disa perfaqesuesve te nje autoriteti lokal ne Corovode. Sic citohet mesohet se polemikat kane qene ne nje fragment te paradites mes stafit te nje shkolle 9 vjecare "Kahreman Ylli" dhe disa perfaqesuesve te tjere lidhur me nje problematike lidhese mes dy institucioneve citon nje raport. Tonet e ashpra kane derivuar deri ne presione per largim nga puna te disa punonjesve por raporti nuk specifikon detajet. Mediatikisht nuk dihet arsyeja e vertet e ketij incidenti dhe perse ka ndodhur ky impakt, ndersa kontaktet institucionale mes shkollave dhe institucioneve te tjera si rregullator kane Zyren Arsimore Lokale ku nuk dihet nese ka patur nje informacion paraprak rreth asaj qe perfshiu per pak minuta paraditen e sotme mes toneve te ashpra dhe debateve.
Corovoda On Line (falenderojme raporterin)