Tufani ne Japoni te pakten 18 te vdekur **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Tufani ne Japoni te pakten 18 te vdekur

Fatjon Kaloci
4.9.11
04-09-2011 Te pakten 18 te vdekur dhe mbi 50 te zhdukur ne Japoni nga ererat e fuqishme dhe rreshjet e sjella nga Tufani i quajtur Talas ne Japoni. Ererat arriten shpejtesi ne afro 108 kilometer ne ore. Fillimisht Tufani u perplas dje me ishullin Shikoku ku u rregjistruan te pakten 50 te zhdukur. Autoritetet kane paralajmeruar afro 500 000 banore te pjeses perendimore dhe qendrore te Japonise per evakuim
Corovoda On Line