Aktivistet e Levizjes Femen Proteste ne TopLess Pro Mbylljes se Kopshtit Zoologjik **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Aktivistet e Levizjes Femen Proteste ne TopLess Pro Mbylljes se Kopshtit Zoologjik

Fatjon Kaloci
27.10.11
27-10-2011 Aktiviste te Levizjes Femen kete te enjte 27 tetor 2011 protestuan me protestat tipike te kesaj levizje ku disa femra u zhveshen ne gjysme trup per mbrojtjen e kafsheve. Protesta u mbajt ne Kiev, Ukraine.Protestueset synojne te percjellin mesazhin e Mbylljes se Kopshtit Zoologjik dhe trasferimin e kafsheve ne zona te tjera pasi me heret shume kafshe te ketij kopshti ngordhen ne brendi te kopshtit duke akuzuar per mos perkujdesjen e shtetit ne keto kopshte. Nen maska ne fytyre si shembelltura kafshesh, ato protestuan sot kunder keqtrajtimit te kafsheve. Imazhet ne bashkengjitje Kortezi AFP
Corovoda On Line