Bie avioni sportiv Perplaset ne nje Karusel ku luanin femijet 4 te lenduar ne Australi **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Bie avioni sportiv Perplaset ne nje Karusel ku luanin femijet 4 te lenduar ne Australi

Fatjon Kaloci
2.10.11
02-10-2011 Nje avion sportiv i tipit Cheetah S200 u rrezua te shtunen ne Australi ndersa ishte pjese e nje gare kompetitive. Nuk u rregjistruan viktima por paniku perfshiu per disa minuta shume njerez prane pasi avioni ra ne nje karuzel duke u perplasur me 2 femije qe po luanin. Ne bordin e avionit ndodheshin 2 persona qe pilotonin ne nje nje festival te pervitshem qe mbahet per 3 dite rresht ne lokalitetin e quajtur Old Bar, nje fshat bregdetar afro 350 kilometra larg Sidnei. Dy femije nje djale 9 vjecar dhe nje vajze 13 vjec mbeten te mberthyer ne Karuzelin ku po luanin nga nderhyrja e avionit ne renie. Per afro 3 ore pilotet nje 52 vjecar dhe nje 33 vjecar mbeten te varur ne nje lartesi 10 metra nga toka. Imazhi ne bashkengjitje i perket lajmit ne fjale. Imazhi Kortezi Associated Press
Corovoda On Line