Corovoda On Line Me i padeshiruari per administratat lokale vijon te mbetet me i ndjekuri blog **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Corovoda On Line Me i padeshiruari per administratat lokale vijon te mbetet me i ndjekuri blog

Fatjon Kaloci
14.10.11
14-10-2011 Ndersa neser behen plot 2 muaj nga krijimi i blogut Corovoda On Line, ky i fundit mbetet nder panelet me te perfolur ne lokalitet per shume administrata. Cilesohet negativ dhe ne shume raste personalizohet per shkak te qendrimeve kritike ndaj disa prej zhvillimeve lokale por ore pas ore me i ndjekuri ne vizitat lokale dhe kombetare. I njohur per qendrime kritike ndaj administrimit lokal, Blogu yne shihet prej disa prej administratave si shkak i cdo te keqe qe ndodh perreth "mbreterimit" te situatave te ndryshme ndersa aludohet per "mbyllje goje" dhe mosfutje te shkopinjve nen rrota per disa. Edhe perse ky blog duket i personalizuar, teresia e burimeve te marra nga lokaliteti eshte aq e madhe sa mbetemi keshtu dritarja me e klikuar madje nga vete keto administrata. Vetem pak pas ores 14:00 ne me te fundit reagim qe marrim ndersa jemi online, flet per te pakten 4 punonjes te nje komune shume prane Corovodes qe e kane shnderruar te premten ne diten e Pijes. Te paguar per te patur integritetin moral ne pune ne sherbim te fshatareve te kesaj komune qe duhej te ti kishte ne orar pune zyrtare keta punonjes, por qe sic citon burimi enden te dehur nga lokali ne lokal. Dhe eshte normale qe neser apo ne nje dite qe vijon Corovoda On Line te kritikohet per pasqyrimin e kesaj. Te gjithe kete shembull e perdorem ne kete rast per te thene morine e informacioneve teper te shumta qe merret ne cdo cast. Ne jua sigurojme qe do te mbetemi me te njejten linje editoriale dhe kete e tregojne me se miri qindra mesazhe urimesh dhe mbeshtetje qe marrim si blog. Por sikunderse dihet parimi i injorances zyrtare kur dikush kritikon nje aspekt, ne vend qe te pergenjeshtrohet (nese kane argumenta) nisin e perflasin si mbrojtje ndaj vetes kunder. Sezoni i nxjerrjes se rakise tradicionale te Skraparit nuk do te thote se duhet ti gjej te dehur punetoret e kesaj administrate gjate orarit te punes qe jane vene re per afro 3 te premte rresht ne kete orar te dehur gjate orarit te punes, ndersa raportet citojne madje edhe per vetem nje zgjatje koke neper zyrat ku ata punojne pasi me se shumti ne lokale per cdo dite. Ne vijojme te mbetemi me i ndjekuri blog lokal.
Corovoda On Line