Facebook ne 18 tetor me imazh te ri. Kurioz? Ja sesi mund ta realizoni qe tani ndryshimin **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Facebook ne 18 tetor me imazh te ri. Kurioz? Ja sesi mund ta realizoni qe tani ndryshimin

Fatjon Kaloci
12.10.11
12-10-2011 Facebook Timeline do te hidhet zyrtarisht pas nje jave ne 18 tetor 2011. Por ne te Corovoda On Line ju paraprijme ne menyre qe te pershtateni qe tani me ndryshimet. Keshtu me poshte ne ju japim atyre qe jane te interesuar menyren sesi ta bejne aktual ndryshimin. Kjo procedure nuk zgjat me shume se 3 minuta.
Hapi i Pare. Hapni facebookun tuaj. Ne fund te faqes se facebook tradicionalisht ne sistemet Windows aty ku qendron ora ne ekran) mbi te perpiquni te gjeni termin Developers. Klikoni aty:
Hapi i Dyte. Ne faqen qe do ju hapet (faqe zyrtare e facebook) ne rreshtin e siperm me sfond blu te erret keni disa opsione si per shembull Documentation, Support, Blog, Apps. Klikoni tek kjo e fundit pra tek opsioni APPS.
Hapi i Trete: Tek faqeja qe sapo klikuat siper majtas ju shfaqen dy butona: EDIT APP dhe CREATE NEW APP. Kliko tek kjo e fundit Create New App
Hapi i Katert: Do t'ju shfaqen dy kuadrate ku mund te shkruani ne Add Display Name ( une per vete shkruajta termin TIMELINE tek ky kuadrat) Ndersa ne Kuadratin e dyte qe ndodhet poshte Add NameSpace (shkruani emrin tuaj por pa hapesire ne mes ne kete rast une shkruajta ne shembull fatjonkaloci. Aktivizo kutizen e vogel te pranimit te rregullave dhe ne fund Kliko Butonin CONTINUE.
Hapi i Peste. Sapo te keni klikuar Continue tek hapi 4 do tju shfaqet nje Security Captcha ku ju kerkohet te rishkruani disa shkronja apo numra qe do ju shfaqen disi crregullt dhe me pas pasi i shkruani ato sakte kaloni ne Ok pra jepi vazhdim.
Hapi i Gjashte: Menjehere faqja do te rifreskohet. Nga ana e djathte dhikoni me kujdes aty ku lexohet opsioni "Open Graph" dhe klikoni aty.
Hapi i Shtate: Do t'ju shfaqet nje tabele me dy kuadrata: Aty ku lexoni "People can (shkruani ) read ne kete kuadrat te pare ndersa pas tek kuadrati i dyte shkruani book dhe ne fund jepi butonit Get Started.
Hyr ne facebookun tend dhe heeee... do tju dali pas pak afro 5 sekonda me vone nje njoftim mbi vendin ku shkruani statusin. dhe ky njoftim ka dy opsione Ju duhet te klikoni Get it Now... dhe kaq ishte gjithcka...
Ne foto bashkengjitur une po ju jap nje pamje te asaj se cfare pamje te re dha facebook im.
Eshte Corovoda On Line Me pikanti lajm