Google Chrome tashme aplikacioni Rregulloni Kompjuterat ne distance **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Google Chrome tashme aplikacioni Rregulloni Kompjuterat ne distance

Fatjon Kaloci
9.10.11
09-10-2011 Kete te premte qe sapo lame pas Google Chrome nje nder browserat e navigimit ne internet hodhi nje aplikacion te ri qe do tu mundesoj qe permes internetit te rregulloni kompjuterin mes 2 vetave pavaresisht se sa larg jeni gjeografikisht. Aplikacioni i ri eshte inkorpuar ne browser dhe kjo do te thote qe te dy perdoruesit duhet te kene Google Chrome. Shtojca e quajtur Chrome Remote Desktop BETA vlen per sistemet Windows, Mac, Linux dhe Chromebooks. Aplikacioni zevendeson disa programe qe kane qene me pare dhe qe instaloheshin si pjese e programeve te kompjuterit qe zinin hapesira te larte ne Ram. Ku sherbim mundeson qe ne mes dy perdoruesve ne internet ku njeri di me shume per riparimet ne distance te depertoj ne desktopin tuaj dhe t'ua rregulloj ai defektet apo perplasjet e mundshme qe mund te keni ne sistem. Kur ju perdorni Chrome do te sinjalizoheni per lidhjen qe beni me kompjuterin tjeter. Corovoda on line e testoi pak me pare kete aplikacion qe edhe perse eshte Beta zyrtarisht efekti i madh i veprimit interaktiv mes me shume se 2 perdoruesve ne distance duket goxha rezultativ
Corovoda On Line