Konferenca Veteranet e Skraparit ne prag te eventit te 12 tetorit **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Konferenca Veteranet e Skraparit ne prag te eventit te 12 tetorit

Fatjon Kaloci
4.10.11
4-10-2011 Javen e ardhshme ne Corovode pritet te zhvillohet prag organizimi i fundit parapergatitor per nje prej eventeve te organizuara cdo 5 vjet ne kuader te takimeve qe zhvillohen nga Komiteti Kombetar Shqipetar i Veteraneve edhe Skrapari do te kete keshtu parapergatitjet e radhes. Ne nje njoftim te ardhur nga Organizacioni lokal i Veteraneve te Skraparit per Corovoda On Line eventi do te kete perfaqesim ne nivel te larte. Mendohet se numri i veteraneve ne Gjithe Skraparin shkon ne me shume se 900. Ne raport citohet se nje pjese te rendesishme ne kete konference do ta zene ditet dhe eventet historike qe ka Krahina e Skraparit dhe qe do te synoj ti vendos edhe kete here ne nje axhende te perhershme te eventeve. Veteranet e Skraparit mund te konsiderohen te vetmit nga Organizatat lokale me nje axhende te mirefillte te eventeve madje per cdo event jane sinjalizues te rregullt ne Corovoda On line (Skrapari.net dikur) duke marre komente dhe mbeshtetje nga qindra e qindra ndjekes te cdo pasqyrimi qe bejme ne mbi takimet e tyre. Edhe perse kohet duken sikur kane zbehur keto evente, reagimet e simpatise dhe mjaft pozitive te emigranteve qe me mall degjojne qe arrijne te impenjohen me ceshtjet vertet te krenarise lokale nuk mungojne.
Corovoda On Line