Ky eshte Burre me "RR" te forte. Indiani ka 39 gra, 94 femije e 33 niper Ja Imazhi **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Ky eshte Burre me "RR" te forte. Indiani ka 39 gra, 94 femije e 33 niper Ja Imazhi

Fatjon Kaloci
20.10.11
20-10-2011 Shtepia e tij ka 100 dhoma dhe ne te jetojne plot 181 familjare. Indiani i quajtur Ziona, kreu i nje besimi fetar te quajtur Chana ka 39 gra, 94 femije dhe 33 niper e mbesa. Lajmi i rralle u be i ditur nga agjensia e lajmit Reuters ndersa imazh paraqet familjen "pakes" te madhe te tij. Familja numerike e tij jeton ne fshatin Baktawng ne shtetin indian te Mizoram. Besimi Chana u krijua prej vete tij qe nga 1942 dhe ne thelb ky besim lejon poligamine. Ne bashkengjitje jepet imazhi i familjes ndersa ne te djathten tuaj ne kembe shfaqet "Krijuesi".
Corovoda On Line Imazhi Kortezi Reuters