Neser Socialistet e Corovodes nga ora 08:00 ne votime "Nje anetar, nje vote" **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Neser Socialistet e Corovodes nga ora 08:00 ne votime "Nje anetar, nje vote"

Fatjon Kaloci
21.10.11
21-10-2011 Socialistet e Corovodes do ti drejtohen neser selise lokale te Partise Socialiste te Shqiperise Skrapar per votimet e prag Kongresit te Partise Socialiste te Shiperise qe do te mbahet ne kete filim nentori. Zgjedhjet do te nisin nga ora 08:00 deri ne oren 16:00 dhe anetaret e ketij subjekti politik do te votojne per kandidaturat lokale te njesise perkatese vendore permes parimit "Nje anetar, Nje Vote". Ne njoftimin e lancuar per median tone per shtyp nga PSSH e Qarkut theksohet edhe nje vemendje qe ky organizem politik u ben atyre qe do tu drejtohen votimeve neser per te zgjedhur personat me te angazhuar dhe me te miret, per te riperterire kete Parti, vendosni nje brez te ri per jetegjatesine e sigurte dhe vizionplot te se majtes, perfundon njoftimi i pak casteve me pare nga struktura te Qarkut Berat ardhur ne redaksine e Corovoda On Line.
Corovoda On Line