Nxensja vetem 10 vjece habit mrekullisht Di plot 10 gjuhe te huaja **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Nxensja vetem 10 vjece habit mrekullisht Di plot 10 gjuhe te huaja

Fatjon Kaloci
20.10.11
20-10-2011 Nje nxenese vetem 10 vjecare eshte shpallur fituese e nje konkursi mbi gjuhet e huaja. Nxensja me origjine nga Tajvani Sonia Yang vetem 10 vjec di rrjedhshem 10 gjuhe te huaja. Pervec gjuhes ametare te saj, ajo di shume mire edhe gjuhet: Portugalisht, Kinezshe, Japonisht, Anglisht, Gjermanisht, Frengjisht, Spanjisht, dhe me se fundmi gjuhen e Kazakistanit dhe te Ugandes. Lajmi i rralle u publikua ne numrin e sotem elektronik te tabloidit britanik The Sun. Sipas tabloidit britanik ajo triumfoi ne konkursin perkrah 5 000 nxenesve te tjere. Vajza 10 vjecare do te perfaqesoj keshtu denjesisht njohurite e saja ne konkursin qe do te zhvillohet ne nivel kombetar gjate vitit ne vijim.
Imazhi ne Bashkengjitje The Sun
Corovoda On Line