Parashikimi: Fundjava 8/9 Tetor priten rreshje rekord pare deri me tani ne Corovode **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Parashikimi: Fundjava 8/9 Tetor priten rreshje rekord pare deri me tani ne Corovode

Fatjon Kaloci
4.10.11
04-10-2011 Corovoda On line duke ju referuar disa prej parashikimeve te mundshme te motit ne Fundjave te shtunen ne date 8 Tetor 2011 te pakten ne Corovode moti do te jete si kurre me pare ne kete 2011. Me shume se 30 mm shi (afro 3 cm) mund te jete ne total gjate gjithe dites prezent te shtunen e 8 te tetorit ne Corovode. Shkreptima, Vetetima ere dhe rreshje shirash te forta parashikohen per kete dite. Keshtu kete fundjave sasi e rreshjeve qe do te bjere ne Corovode do ti kaloje 4.8 mm ne nje ore kryesisht gjate nderrimit kalendarik e shtune / e diele. Te shtunen vranesirat do te jene ne formesimin e shpejte ne qiellin e Corovodes dhe shtrengata te fuqishme priten gjate gjithe dites. Temperatura minimale ne Corovode, ne piken e antenave tradicionale te repetitoreve aty ku jane edhe referencat tona meteorologjike per qytetin ptiten te jene ne 15 grade. Ndersa maksimalet e se shtunes do te jene ne 20 grade celsius.Te dielen rreshjet do te jene tipike vetem per oret e mengjesit por temperatura me e ulet do te jete ne kufirin e 14 grade celsius. Mesatarisht lageshtia ne ajer per dy ditet e fundjaves do te jete ne afro 91%. Ne mengjesin e se shtunes era do te jete me shpejtesi te pritshme ne 4.8 meter/sekonde dhe do te kete drejtimin perendimor. Edhe perse eshte e marte do te presim evoluimet e mundshme te kushteve meteorologjike te cilat sipas rekordeve te tanishme parashikojne nje fundjave me rreshje intesive. Corovoda On Line do t'ju updateoj me cdo ndryshim informacioni ne kete link dite pas dite per Kushtet meteorologjike.
Corovoda On Line Imazhi Via Mobile