Shpeton mrekullisht femija. Nje mjet u perlas dhe hyn brenda supermarketit ne Sidnej Ja Video **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Shpeton mrekullisht femija. Nje mjet u perlas dhe hyn brenda supermarketit ne Sidnej Ja Video

Fatjon Kaloci
21.10.11
21-10-2011 Imazhe te rralla u shperndane ne mbremjen e se djeshmes ne rrjetin e videove online YouTube, ku ne planet e nje videofilmimi prej 33 sekondash shfaqet momenti sesi nje makine aksidentalisht thyen xhamin e nje supermerkatoje dhe shtyn nje karroce brenda se ciles ndodhej nje femije. Ngjarja ndodhi ne Sidnej, Australi ne 19 tetor 2011 sic tregojne edhe kamerat e sigurise. U konsiderua mrekulli fakti qe femija nuk pesoi asgje duke patur parasysh forcen e madhe shtytese te mjetit, ndersa ne videoja shfaqet menjehere e ema e femijes teksa e nxjerr nga karroca ne fjale. Ndiqni ne bashkengjitje videon ne fjale.

Corovoda On Line