Te henen, Planeti Toke pret lindjen e banorit te 7 billion-te te tij **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Te henen, Planeti Toke pret lindjen e banorit te 7 billion-te te tij

Fatjon Kaloci
27.10.11
27-10-2011 Popullsia e botes pritet qe te henen te arrije numrin 7 Bilion. Per shtimin e popullsise me 1 bilion me shume u deshen plot 13 vjet. Femija i 7 bilion sipas gjasave pritet te lind ne pjesen e Azise se Paqesorit ku ritmi i shtimit te popullsise eshte shume i larte. Ne nje raport te Kombeve te Bashkuar citohet se duhet qe ne menyre vullnetare te stabilizohet numri i popullsise ne rritje. Kina eshte nje nder shtet e cila ka vendosur limit te numrit te lindjeve per nje cift. Globalistet i tremben faktit se shtimi ne ritme te shpejta i popullsise kryesisht ne vende te varfera rrit gjasat e destabiliteti jo vetem popullsie por edhe makro ekonomik dhe atij social.
Corovoda On Line